top of page

Er zijn verschillende typen airconditioning

Voor elke situatie is er een type airconditioner. Of u nu één of meerdere kamers tegelijk wilt verwarmen/koelen; Boweko heeft altijd dé airconditioner voor uw wensen. Daarnaast denken onze specialisten graag met u mee over de mogelijkheden.

Split airconditioning

Voor de beste werking, duurzaamheid en om esthetische redenen bestaan airconditioners uit twee delen, die met elkaar zijn verbonden via leidingen. Bij split airco bestaat het systeem uit één binnendeel en één buitendeel. Het binnendeel bevindt zich (meestal) aan de muur, het buitendeel op het dak, balkon, grond of aan de buitenmuur. Boweko installeert een tal aan modellen met verschillende vermogensklassen, zodat er voor elke wens, toepassing en portemonnee een oplossing is.

IMGL6250.webp
IMGL6346.webp

Twin, triple of double-twin airconditioning

Er bestaan vermogensklassen voor de kleinste slaapkamers tot grotere ruimten. Toch kan het zijn dat een ruimte zo groot is dat het interessanter wordt om te kijken naar meerdere binnendelen. In dit geval bestaat het systeem uit maximaal 4 identieke binnendelen, gekoppeld aan één bediening en buitendeel. U beheerst het klimaat in uw kamer dus met één klik op de knop, wel zo handig!

Multi-splitsysteem

Wanneer u het binnenklimaat in verschillende ruimten wilt beheersen maar niet meerdere buitendelen wilt laten plaatsen kunt u kiezen voor het multi-splitsysteem. Bij dit systeem wordt er één buitendeel gekoppeld aan meerdere individueel bediende binnendelen. Deze binnendelen functioneren dus los van elkaar en kunnen zelfs verschillen qua model of vermogen.

IMGL6507.webp
VOORDELEN VAN EEN AIRCONDITIONING

Een airco biedt veel voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

HOE WERKT EEN AIRCONDITIONING?

Hoe werkt een airconditioning systeem nu precies? We leggen het u uit.

ONZE
MERKEN

Wij werken alleen met de beste merken. Merken waar we al jarenlang achterstaan.

bottom of page