top of page

De bewezen kwaliteit van TOSHIBA en Carrier

Wij kiezen enkel voor de beste merken; TOSHIBA en Carrier. Bekend om de hoogstaande kwaliteit, duurzaamheid en stille werking. Zo kunt u lang en zorgeloos genieten van de hoogste kwaliteit uit de markt.

210519_Boweko_doorLars6430.jpg

TOSHIBA

Kwalitatief, duurzaam, geruisloos én stijlvol afgewerkt. TOSHIBA bevindt zich op elk front aan de top. Naast het uitstekende product scoort het Japanse bedrijf ook op service. Snel leverbaar en goede communicatie met het hoofdkantoor in Zwijndrecht. Ook daardoor kiezen wij voor deze uiterst betrouwbare airconditioning.

TOSHIBA vindt haar oorsprong in 1939 wanneer twee grote Japanse uitvinders de handen ineen slaan. Door de jaren heen heeft het Japanse merk zich meermaals bewezen met haar innovatieve verbeteringen. Zo leidde TOSHIBA in 1999 de airconditioning industrie met de introductie van haar ozonvriendelijke productrange. Tot op de dag van vandaag blijft het merk de standaard verleggen met bijvoorbeeld het gloednieuwe Haori wandmodel.

Carrier

Ruim 100 jaar nadat Willis Carrier het eerste airconditioningsysteem uitvond heeft Carrier onverminderd een leidende functie in de airconditioningmarkt. Het Amerikaanse bedrijf staat wereldwijd bekend om de erg hoge kwaliteit waardoor u jarenlang kunt genieten van het meest geschikte binnenklimaat.

210519_Boweko_doorLars6529.jpg
VOORDELEN VAN EEN AIRCONDITIONING

Een airco biedt veel voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

HOE WERKT EEN AIRCONDITIONING?

Hoe werkt een airconditioning systeem nu precies? We leggen het u uit.

VERSCHILLENDE TYPEN AIRCONDITIONING

Er bestaan verschillende typen airco's. Lees alles over de verschillen.

bottom of page