top of page

Wij zijn BOWEKO

BOWEKO; Boer-Wevers-Koeltechniek

Na 15 jaar werkzaam als koelmonteur was het voor John Wevers tijd voor een nieuwe stap. In 1994 besluit hij met zijn vriendin Marianne den Boer een eigen onderneming te starten; Boweko wordt opgericht.

Aanvankelijk bestaat de focus in de horeca waar Boweko o.a. drankenkoelingen, biertapinstallaties en koel- en vriescellen installeert. Geleidelijk komt hier ook meer airconditioning bij.

Horeca wordt airconditioning

Dan gebeurt het onverwachte. Door de corona pandemie in 2019 valt de horeca nagenoeg geheel weg. Tegelijkertijd bereikt de vraag naar duurzame alternatieven voor verwarming een toppunt. Zo verschuift het werkgebied van Boweko, waar zoon Melvin inmiddels ook zijn entree heeft gemaakt, naar de airco en warmtepompen branche.

Met ruim veertig jaar ervaring is Boweko nog steeds het hard werkende familiebedrijf van toen, waar met passie wordt gewerkt om u goed en snel van dienst te kunnen zijn.

Wat u van ons kunt verwachten

Een standaard oplossing voor uw airconditioning bestaat volgens ons niet. Daarom bieden we uitsluitend maatwerk dat geheel aansluit op uw situatie en wensen. Om uw situatie en wensen in kaart te brengen komen we graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Naar aanleiding van onze bevindingen ontvangt u per mail een offerte. Gaat u hiermee akkoord? Dan plannen we een datum voor de installatie. Wilt u er nog even over nadenken? Ook dat is geen probleem, u zit natuurlijk nergens aan vast. 

Op de dag van de installatie nemen we voor de zekerheid de wensen nog eens goed door. Denk hierbij aan vragen zoals: waar wilt u de binnenunit geplaatst hebben? Hoe kunnen we kabelgoot zo netjes mogelijk wegwerken? En is deze in een andere kleur wellicht mooier?

Ook heeft u een keuze voor de kleur van de buitenunit, door de gekleurde coatings die we aanbieden zorgen we ervoor dat ook de buitenkant van uw huis helemaal naar wens is. Uiteraard adviseren we u graag over alle mogelijkheden en kijken we met u mee voor de beste oplossing. 

Na de installatie

Na onze nette en vakkundige installatie kunt u direct gebruik gaan maken van uw gloednieuwe airconditioning. Maar we gaan niet zomaar weg. Eerst testen we of de apparatuur naar behoren werkt, ruimen we onze rommel op en geven we u een uitgebreide instructie. Zo kunt u zorgeloos en direct genieten van uw perfecte binnenklimaat.

bottom of page