top of page
Boweko_header_horeca.jpg

KOELSYSTEMEN 
HORECA

Wij zijn totaalleverancier in horeca-apparatuur en koeltechniek. Van koel- en vriescellen tot complete biertapinstallaties, maar ook voor drank- en wijnkoelingen en ijsblokjesmachines kunt u bij ons terecht. Snel geleverd, vakkundig geïnstalleerd en betrouwbare service. Dat is waar Boweko voor staat.

Met meer dan 40 jaar ervaring in koeltechniek weten wij als geen ander hoe belangrijk de betrouwbaarheid van apparatuur is voor een horecazaak. Hierdoor verkopen we alleen de allerbeste koelingen op de markt. Daarnaast vinden we service en onderhoud net zo belangrijk. We begrijpen welke impact een storing kan hebben op uw zaak en we zullen daar altijd snel en vakkundig naar handelen.

KOEL- EN VRIESCELLEN

Het brede assortiment koel- en vriescellen van Boweko biedt een oplossing voor elke situatie. Denk bijvoorbeeld aan vloerloze cellen, cellen met schuifdeuren of gecombineerde cellen.

 

Daarnaast zijn de panelen in verschillende diktes verkrijgbaar en kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geïsoleerde vloer. Kortom, voor elke wens en situatie is een geschikte koel- of vriescel samen te stellen.

210519_Boweko_doorLars6574.jpg

FUSTEN KOELINGEN

Een goede fustenkoeling is essentieel om uw bar draaiende te houden. Wij bieden hier diverse oplossingen voor. Gezien de stijgende populariteit van speciaalbieren wordt steeds vaker gebruikt gemaakt van een stekkerklare fustenkast onder de bar. Op deze manier kunt u namelijk snel en eenvoudig van fust wisselen. Bij een fustenkoeling hoort ook een tapinstallatie en gaat dus altijd gepaard met biertechniek.

We kijken samen met u wat het beste bij uw situatie en wensen past. Heeft u een paar fusten op een avond nodig, dan is een fustenkoeling onder de bar prima. Bij een groot volume is een biertank die rechtstreeks naar het tappunt leidt een betere keuze.

MOBIELE BIERKOELINGEN

Bij Boweko weten we als geen ander hoe we tapbier snel op de perfecte temperatuur krijgen, houden en overal kunnen serveren. Bij evenementen wordt veel gebruik gemaakt van een bierkoeler in mobiele bars. U hoeft op locatie enkel de bierkoeling in het stopcontact te steken, een fust aan te sluiten en u heeft direct heerlijk koud getapt bier. Ook ideaal voor de vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeest, aangezien u geen fustenkoeling nodig heeft om het fust op temperatuur te houden.

IJSBLOKJES MACHINES

Een ijsblokjesmachine is onmisbaar voor horecaondernemers die het perfecte koude drankje willen schenken.

 

Boweko levert hoogstaande machines met een laag waterverbruik in verhouding met de hoeveelheid ijsblokjes die worden gemaakt. Afhankelijk van de hoeveelheid ijs die u dagelijks gebruikt beschikken we over verschillende formaten machines.

 

Door de voorraadruimte in de door ons geleverde machines heeft u altijd ijs beschikbaar voor de lekkerste koude dranken.

210519_Boweko_doorLars6606.jpg

FLESSEN KOELINGEN

Een flessenkoeling is niet zomaar een koeling. Als onderdeel van uw barindeling moet het passen bij de uitstraling van uw bar.

 

We bieden u een tal aan energiezuinige producten, waarbij veel variatie mogelijk is. Flessenkoelingen met glazen deuren zorgen bijvoorbeeld voor een aantrekkelijke presentatie van uw drankassortiment.

 

Ook zijn combinaties mogelijk tussen verschillende lijnen flessenkoelingen, bijvoorbeeld met een andere flessenkoeling in de achterwand dan in de voorbar. Heeft u een voorkeur voor laden, dan heeft Boweko ook daar de perfecte flessenkoeling voor.

Heeft u een vraag over onze koelsystemen?

Bedankt voor de inzending!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
IMGL6136.webp

Daar kan Marianne u verder mee helpen!

bottom of page