top of page
Boweko_header_airconditioning.jpg

EEN KOELE WONING OF WERKPLEK,
VELE VOORDELEN

Airconditioning biedt u vele voordelen in uw alledaagse leven. Warme zomeravonden zullen uw nachtrust niet meer verstoren, met alle positieve gevolgen van dien. Daarnaast kan uw airconditioner energiezuiniger verwarmen dan een klassiek CV systeem. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in stookkosten en doordat er geen gas nodig is, draagt u ook nog een steentje bij aan een beter milieu!

Voordelen van airconditioning

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een airconditioning systeem voordelen biedt. We hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet. Maar wilt u nu echt genieten van de voordelen, dan is "het zelf ervaren" toch echt de beste.

Het hele jaar door een aangenaam klimaat

Koeling en verwarming met één bediening

Betere nachtrust

Optimale werkomgeving

Milieubewuste keuze; geen CO2 uitstoot

Lagere energierekening én een relatief lage investering

Fluisterstil

Wij werken alleen met de beste merken airconditioning

Gezondere lucht door filtersysteem

Snelle reparatie en installatie door gecertificeerde monteur

Onderhoudsvriendelijk

Altijd een aangename temperatuur

Omdat vrijwel alle hedendaagse airconditioners naast verkoelen ook kunnen verwarmen, wordt de airco ook wel warmtepomp genoemd. Met een airconditioner heeft u dus de luxe om met één systeem het hele jaar door uw binnenklimaat te bepalen.

Image by Damir Spanic

Voor een relatief lage investering

Er bestaan verschillende typen wamtepompsystemen, waardoor de investering zeer uiteen kan lopen. Een voordeel van de airconditioning als warmtepomp is dat de prijs van aanschaf én installatie aanzienlijk lager ligt in vergelijking met andere systemen, waar bijvoorbeeld wordt verwarmd met behulp van grondwater. 

Daarnaast is de installatie en bediening van een lucht/ lucht warmtepomp (airconditioner) eenvoudiger dan dat van een water/ lucht warmtepomp. Binnen een paar uur is onze erkende installateur klaar zonder hak- of graafwerk. De airconditioner kan direct in gebruik worden genomen met de gebruiksvriendelijke afstandbediening. Kortom; u kunt meteen genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder ingewikkelde apparatuur in de meterkast. 

VOORDELEN VAN EEN AIRCONDITIONING

Een airco biedt veel voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

HOE WERKT EEN AIRCONDITIONING?

Hoe werkt een airconditioning systeem nu precies? We leggen het u uit.

VERSCHILLENDE TYPEN AIRCONDITIONING

Er bestaan verschillende typen airco's. Lees alles over de verschillen.

ONZE
MERKEN

Wij werken alleen met de beste merken. Merken waar we al jarenlang achterstaan.

Gezonde lucht door filtersysteem

De door ons geïnstalleerde airconditioners beschikken over verschillende filtersystemen die vervuilende deeltjes en overtollig vocht uit de lucht verwijderen. Deze systemen zijn extreem onderhoudsarm wat inhoudt dat enkel het stoffilter eens in het halfjaar moet worden uitgeklopt; buiten dat onderhoudt het systeem zichzelf. Naast een comfortabele temperatuur creëert u dus ook een gezond binnenklimaat waar u het hele jaar zorgeloos van profiteert!

Veelgestelde vragen

Kan een airconditioner enkel koude lucht uitblazen?

Kunt u ziek worden door de airco?

Gebruiken airco's veel elektriciteit?

Wat is de gemiddelde levensduur van een airco installatie?

Waarom verkoopt Boweko geen mobiele airco's?

bottom of page