top of page
IMGL5791.webp

MEER DAN 40 JAAR ERVARING IN KOELTECHNIEK

Wij houden uw hoofd koel. En dat doen we snel, betrouwbaar en scherp geprijsd. 

Anker 1

AIRCONDITIONING

Airco-Warmtepompen voor particulieren en zakelijke projecten. 

(HYBRIDE)
WARMTEPOMPEN

Hybride of Full-Electric Warmtepompen voor het verwarmen van uw gehele woning.

HORECA KOELINGEN

Horeca koelingen, koel- en vriescellen en biertapinstallaties. Snel, betrouwbaar en hoge kwaliteit.

Professioneel advies aan huis of kantoor

Omdat ieder huis of kantoor maar ook iedere vraag anders is komen we graag bij u langs. We leggen u graag de mogelijkheden voor en doen daarbij een indicatie van de prijs. Bent u overtuigd? Dan plannen we een afspraak voor installatie. Wilt u er liever nog even over nadenken? Dat is voor ons ook geen probleem, u zit nergens aan vast. 

210519_Boweko_doorLars5912.jpg

Hoi, ik ben Melvin en help u graag verder. Stel hieronder uw vraag.

Bedankt voor de inzending!

Dit mag u van ons verwachten

210519_Boweko_doorLars5946.jpg

Ervaren installateurs

Met veertig jaar ervaring in de koeltechniek bent u verzekerd van vakmanschap. Geen klus is ons te gek. Voor zowel zakelijke als particuliere projecten staan de installateurs van Boweko voor u klaar. 

210519_Boweko_doorLars6273.jpg

Geavanceerde merken

Wij installeren alleen apparatuur waar we voor 100% achter staan. We werken met de merken TOSHIBA en Carrier.

Workplaces
STEK.jpg

STEK gecertificeerd

Met ons STEK-certificaat lopen wij voorop in de koeltechniek. Wij werken aantoonbaar op een hoger niveau dan bedrijven die alleen aan de wettelijke minima voldoen. STEK-gecertificeerde ondernemingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

210519_Boweko_doorLars6635.jpg

We ruimen netjes op!

Na onze snelle en vakkundige installatie kunt u direct gebruikmaken van uw gloednieuwe airconditioning. Maar niet voordat we onze rommel hebben opgeruimd, u zult (afgezien van uw fijne binnenklimaat) niet merken dat wij zijn geweest.

Wij zijn BOWEKO, aangenaam

Wij zijn specialist in klimaatbeheersing in huis en kantoor. Met onze jarenlange ervaring in het leveren en installeren van koelsystemen voor de horeca hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Airconditioning en warmtepompen gaan een steeds grote rol spelen in de stap naar energiebesparing en duurzaam leven. Wij leveren graag een bijdrage aan deze positieve ontwikkeling. Naast het duurzame aspect zien we dat een goede klimaatbeheersing in huis ook andere positieve effecten heeft, zoals een betere nachtrust en een schonere lucht in huis.

Altijd onderweg, altijd dichtbij

Boweko installeert airconditioning systemen in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Limburg. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, een project van A tot Z tot een goed einde brengen ook. Wij komen graag langs om u te laten zien wat een airconditioning in uw huis of kantoor aan energiebesparing kan opleveren én welk airconditioning of warmtepomp systeem het beste bij uw vraag past.

TOSHIBA, daar staan we vierkant achter

We werken enkel met merken waar we blind op vertrouwen. We hebben inmiddels al talloze TOSHIBA systemen geïnstalleerd, en we blijven verbaasd over de kwaliteit. Jarenlang genot van een prettig binnenklimaat, zonder vast onderhoudscontract! Daar werken wij namelijk niet mee. 

Carrier, de uitvinder van airconditioning

Willis Carrier ontwierp in 1902 het eerste moderne airconditioning-systeem ter wereld. En nog steeds presteert het merk als een van de beste. De kennis van toen, gecombineerd met de technologische innovaties van nu maken dit merk een echte topper. Met een Carrier airconditioning geniet je jarenlang van een heerlijk binnenklimaat, zonder vast onderhoudscontract!

De kroon op ons werk,
tevreden klanten

Wat een fijn bedrijf zeg! Afspraken worden keuring nagekomen. Werken netjes en accuraat. Zeer vriendelijk. Echt een aanrader.

Bon Makelaardij Zevenbergen, zakelijk

Vandaag een airco laten plaatsen met 2 binnenunits en 1 buitenunit door Boweko. Keurig op tijd aanwezig, samen gekeken naar de beste oplossing voor installatieplaatsing en in rap tempo zonder een stofje achter te laten alles gemonteerd en getest.

Ze denken met je mee (kabelgoot grijs gespoten) en zijn netjes in hun werkzaamheden.

Ben super tevreden. 

Jasper van den Bliek, particulier

Fijne vakmensen over de vloer, mooie apparatuur en goed meegedacht!
Ik zou Boweko zeker aanraden!

Willem-Jan Vaandrager, particulier

bottom of page